Byggmöten 2020 Forum Köp/Sälj/Byt Mer modeller till SALU!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #1143
    Anders EdbladAnders Edblad
    Deltagare

    Hej, då vi tråkigt nog inte har några byggmöten lägger jag upp några bilder på modeller som är till salu.
    Alla modeller har förslutna innerpåsar och många kartonger är fortfarande inplastade. Som medlem i IPMS Uppsala får man 10% rabatt på alla priser och vid köp av tre modeller ytterligare 5% alltså totalt 15%. Det är fri leverans inom Uppsala och Stockholmsområdet.
    Jag har en hel del Airfix, Matchbox, Monogram och Frog från 60-70 talet om ni är ute efter någon så hör av er.
    Om ni vill köpa eller undrar över något hör av er på.
    anders.edblad@gmail.com


    Heller 1/72, Nord 2501 "Noratlas", 150kr
    Heller 1/72, Canadair C.L 215, 150Kr
    Heller 1/50, Cessna F-337 Skymaster, med Svenska dekaler, 75Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, Junkers Ju 52, 100Kr.
    Heller 1/72, Heinkel He 112, 50Kr."SÅLD".
    Heller 1/72, Fiesler Storch, med Svenska dekaler, 75Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, Caudron C.635, med Svenska dekaler, 75Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, SAAB J-29 Tunnan, 75Kr.
    Heller 1/72, SAAB Safir, 75Kr.
    Heller 1/72, F-86F Sabre, 50Kr."SÅLD"

    Heller 1/72, Lockhheed L-749 Constellation, 250Kr"SÅLD"
    Heller 1/72, SAAB J-21, 75Kr.
    Heller 1/72, De Havilland FB.5 Vampire, med Svenska dekaler, 75Kr.
    Heller 1/72, SAAB Viggen, 100Kr.
    Heller 1/50, Stampe SV4-C, 50Kr.
    Heller 1/72, SAAB Draken, inplastad, 125Kr.
    Heller 1/72, saab Draken, 100Kr.
    Heller 1/72, Bucker Bu133 "Jungmeister", 50Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, Messerschmitt 109K, 50Kr."SÅLD"

    Italaerei 1/72, Gotha Go-242, 150Kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72, Heinkel HE111 Z Zwilling, 150Kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72, CANT Z 501, 100kr.
    Italaerei 1/72, Junkers Ju-86, 100Kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72, Caproni.CA.311, 100Kr.
    Italaerei 1/72, Waco CG-4A Hadrian, 100kr.
    Italaerei 1/72, C-47 Skytrain, 100Kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72, DC-3 Dakota, 100Kr."SÅLD"

    Revell 1/48, B-17F, inplastad kartong, 200Kr."SÅLD"
    Revell 1/125, U-99, 50Kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72, Junkers JU188, 100Kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72, Henschel HS126, 50Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, North American T 6 "Texan", 50Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, Dewoitine 501, 50Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, F6F-5 Hellcat, 50Kr."SÅLD"
    Heller 1/72, Arado Ar196, med Svenska dekaler, 75Kr.
    Heller 1/72, Arado 96, 50Kr."SÅLD"

    ESCI 1/48 Fieseler FI.156 med Svenska dekaler, 100kr.
    Italaerei 1/72 Caproni med Svenska dekaler, 100kr.
    Italaerei 1/72 Junkers Lufthansa JU-52, 100kr.
    Italaerei 1/72 Junkers Ju86, 100kr.
    Italaerei 1/72 Dornier DO 24T, 100kr.
    Italaerei 1/72 Dornier DO 217, 75kr.
    amt 1/48 Stinson Reliant SR-9, 50kr."SÅLD"
    Italaerei 1/72 B-25 "Gun ship", 100kr

    Hasegawa 1/32 Fieseler Fi-156C Storch, 150kr"SÅLD"
    Tamiya 1/48 Brewster Buffalo, 50kr.
    Tamiya 1/48 A10 A, 150kr"SÅLD"
    Hasegawa 1/32 Boeing P-12E, 150kr."SÅLD"
    Airfix 1/48 Stuka, 50kr"SÅLD"
    Airfix 1/48 Hurricane, 50kr."SÅLD"
    Airfix 1/48 Hawker Fury, 50kr."SÅLD"
    Airfix 1/48 Spitfire VB, 50kr."SÅLD"

    Anders E

    #1149
    Anders EdbladAnders Edblad
    Deltagare

    .

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.
© 2019 IPMS Uppsala. Alla rättigheter förbehållna.
Designed in: Oxygen on WordPress