Utmaningen är avgjord och ny utmaning för 2022 är utlyst. Referat från 2021 års utmaning kommer snart.

2021 års byggutmaning har temat Till sjöss! men i år har vi även ett snävare alternativt tema som är Uppsala. Alla är välkomna att bidra och utmaningen kommer att avgöras på första byggmötet 2022 den 2/1 då man tar med sig sitt/sina alster och alla får rösta på sina favoriter. 

Temat innebär att det man bygger skall ha anknytning till sjön. Vad man bygger står dig fritt, det kan vara ett ett skepp, en ubåt, ett flygplan, en haj, en fyr eller vad som helst, så länge du kan påvisa anknytningen. Skala etc. väljer du själv. Skala 1:1 undanbedes dock av utrymmesskäl. 

Detta år så har vi även ett alternativtema för de som inte är sugna på sjön men gillar Uppsala. Bygg något som har anknytning till Uppsala. Någonting från F 16, en lastbil från Slotts eller kanske rent utav Domkyrkan?

Bygg på och lycka till!

Detta gäller:

  • Det du bygger ska ha anknytning till sjön alternativt något med anknytning till Uppsala.
  • Det finns inga begränsningar på vad du bygger så länge du kan påvisa anknytningen ovan
  • Du väljer skala själv
  • Det finns inga begränsningar på hur många bidrag du får ställa upp med (så läng de inte utgör mer än hälften av inlämnade bidrag ;-) )
  • Det kommer att utdelas ett 1:a, ett 2:a och ett 3:dje pris. Man kan bara vinna ett pris, d.v.s vinner man 1:a pris och även 2:a pris så går 2:a priset till 3:an etc.
© 2019 IPMS Uppsala. Alla rättigheter förbehållna.
Designed in: Oxygen on WordPress